Oj,, här händer det inte mycket!!

Ops,, det var längesen det kom upp nån ny rolig sminkbild här på bloggen 🙁 ber om ursäkt för det och ska försöka förklara mig (läs komma med undanflykter 😉 ) nä skämt å sido. Jag är mitt uppe i en flytt, har sjukt mycket att göra på mitt jobb, samt att jag väntar in en del bilder som jag gjort på sistone.

Ska också försöka få tummen ur att fixa denna sida så den ser ok ut, eller jag hade inte tänkt göra det själv, då det visat sig att jag är värdelös på att trixa med bloggen, det som var bra har jag lyckats trolla bort,, hehe,,  en av tjejerna som satt modell för mig i höstas har lovat att hjälpa mig, ska bara skicka henne ett lösen till sidan (vilket verkar ta tid).. Jaja nu har jag väl svamlat klart!!

Ha det gött!

/Fröken Stattin

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *