Blivande makeup artist!!!!!

Nu är det bara en vecka kvar innan jag börjar min makeup artist utbildning.. Yeay!!! Börjar bli smått nervös och börjar inse att det kommer bli en tuff höst, då jag jobbar 8-16.30 och det tar 45 min för mig att ta mig till jobbet enkel väg,, å skolan börjar kl 18,00 och håller på till kl 22,00 kan tro att det tar en ca 20 min för mig att gå hem från skolan,,, Åhhhh hmmmmm,, ja sova och slappa får jag göra på helgen,, Men det kommer bli grymt skoj. Längtar till på måndag!

Ha det gött!

/Fröken Stattin

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Blivande makeup artist!!!!!

  1. Rebecca skriver:

    det kommer gå så bra,:-)du kan öva på Robban med det är bra;) //Rebecca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *