Första veckan avklarad!

Nu låter det som på rubriken att jag bara längtar tills det är slut, men så är det inte. Det är ROLIGT,, men det är svårt. Skulle blanda min första bas  på en av tjejerna i klassen och det blev inte bra,, hon blev grå i ansiktet inte så snyggt det såg ut som om hon hade skägg 🙂 men vi tvättade bort det och gjorde nytt och då blev det bättre om än inte bra. Igår blev det bättre och så gjorde vi lite skuggor och sådant.

Hade ingen vettig kamera med mig så därför kommer det inte upp några bilder 🙂 men ska öva lite på min ”lillkusin” ikväll och om hon inte har något emot att jag lägger upp en bild på bloggen av resultatet så kommer det nog en bild senare ikväll.

Ha det gött!

/Fröken Stattin

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *