Modeller fixade till slutfotograferingen!

Pratade precis med en modellagentur här i Göteborg och frågade lite fint ifall jag fick låna en modell av dom till min slutfotografering å hon sa att det skulle hon ordna. Jag vet inte vilken modell det blir ännu då hon hade tjejer som både var på väg utomlands och tjejer som var på väg hem.

Jag måste försöka hitta några spännande ställen att gå på studiebesök också innan skolan tar slut, ska ha varit på minst två st olika för att få bra betyg. Någon som har tips på ställen jag kan höra mig för på?

Jag ska även försöka hinna med och lägga in ett bildregn här i morgon då det var ett tag sedan det kom upp några sminkbilder.

Ha det gött!

/Fröken Stattin

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *