Det fria ordet?

texttexttext

Här kommer del två av min slutfotografering. Klurade på vad jag ville göra till provet och kände inte att det var två st skönhetsmaker jag ville göra, tog fram både flugbindarlådan och ”pyssel och papplådan” och hällde ut allt på ett bord, fastnade för en stämpel med massa text och hittade även bokstäver i skumgummi i oredan jag ställt till med. sen spann jag vidare på idén och köpte en liten hatt som jag klädde in i tidningspapper i samma veva åkte jag till Hong Kong. Där hittade jag detta linne som passade utmärkt till mitt tema. Ja resultatet ser ni ovan, tycker det blev riktigt bra!

Ha det gött!

/Fröken Stattin

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *